Woensdag trailer van The Internship

the_internship_banner

Aanstaande woensdag zal de trailer van de film The Internship voor het eerst worden getoond en dit zal logischerwijs gaan gebeuren op Google+. De film gaat over twee verkopers die aan de slag gaan bij Google als stagiaires. Ze krijgen gratis eten, spelen ping pong en doen de nodige dutjes met als doel om een vaste baan te krijgen bij Google.

De hoofdrolspelers Vince Vaughn en Owen Wilson zullen woensdag in een live Google+ Hangout gepresenteerd door de Amerikaanse presentator Conan O'Brien vragen gaan beantwoorden van gebruikers van het sociale netwerk en tegelijkertijd zal de trailer in première gaan. Ben je zelf actief op Google+ en zou je graag een vraag willen stellen dan kun je deze indienen door de hashtag #TheInternship te gebruiken. De Hangout op Google+ zal woensdag om 20:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden, volgen kan hier.

Er zijn verder nog geen beelden van de film, wel werd recent de poster gepresenteerd. The Internship zal op 7 juni in première gaan en een maand later te zien zijn in Nederland.

Lees meer over: ,