Woensdag ook nieuwe iPod shuffle, iPod nano en iPod touch

Aankomende woensdag als Apple de nieuwe iPhone zal gaan aankondigen zal het bedrijf waarschijnlijk ook nieuwe iPods gaan presenteren. Volgens 9to5mac.com komt er een nieuwe iPod shuffle, een nieuwe iPod nano, en twee nieuwe iPod touches.

Als eerste komt er dus een nieuwe iPod shuffle die vermoedelijk net als nu 50 dollar zal gaan kosten, de hoeveelheid opslagruimte is niet bekend en de wijzigingen zullen minimaal zijn. De nieuwe versie zal in acht kleuren beschikbaar komen, nu zijn dit er nog vijf. De nieuwe iPod nano zal waarschijnlijk ook in acht kleuren beschikbaar komen maar het lijkt erop dat alleen de 16 GB versie te koop zal zijn voor een prijs van 169 dollar.

iPod Touch

Wat beteft de iPod Touch zijn er momenteel drie modellen beschikbaar (8 GB, 32, GB en 64 GB). Apple zal vermoedelijk de huidige goedkoopste model behouden en op kleine punten aanpassen, de twee duurdere versies zal Apple wel gaan voorzien van een nieuw design. Wat de kleine aanpassingen voor het goedkoopste model precies inhouden is niet duidelijk, waarschijnlijk gaat het om de smallere connector zoals of iOS 6 voorgeïnstalleerd. De twee duurdere modellen zullen 299 en 399 dollar gaan kosten. Het is niet zeker of de huidige opslagcapaciteit van 32 GB en 64 GB zal worden gehandhaafd.

Mogelijk komen deze twee duurdere modellen ook in meerdere kleuren beschikbaar.

Lees meer over: ,