Woensdag: Google Demo Slam – Update

Vandaag is er een website van Google opgedoken waarvan niet duidelijk is wat de bedoeling er precies van is. Op demoslam.com is een grote flash animatie te zien die steeds herhaalt. Twee tribunes zijn te zien met aan elke kant een poppetje. Ga je met de muis over het poppetje heen krijg je bijzondere teksten te zien, zo toont het rechter poppetje de tekst "Steun konijnen met overgewicht". De titel van de website is "Google Demo Slam: Technology is awesome. Learning about it isn’t. Until now.", in het midden van de website staat de onderstaande tekst.

“Welcome to Demo Slam. Where a little creativity takes tech demos from mundane to mind-blowing. All thanks to people like you. So come watch, choose your favorites and most importantly, show the world what you can do. This Wednesday the Slamming Preseason begins.”

Wat de website precies moet voorstellen zal aanstaande woensdag blijken als deze gelanceerd wordt, het lijkt erop dat er een soort wedstrijd georganiseerd zal gaan worden. Zodra er meer bekend is dan zal dit bericht worden bijgewerkt.

Update

Google heeft Demo Slam gelanceerd en het is inderdaad een soort wedstrijd. De aankondiging is hier te lezen, de website zelf, demoslam.com is inmiddels bijgewerkt.

Lees meer over: