WK: Messenger, Hotmail en Internet Explorer 8

Microsoft doet ook een duit in het WK zakje en heeft een speciale WK website online gezet met downloads en andere zaken. Op de website is als eerste een pakketje te downloaden voor Windows Live Messenger. De download bestaat uit speciale WK emoticons, avatars, winks en een thema. Daarop aansluitend heeft Microsoft een spel online gezet om in je voetbal skills te testen.

Dan browser Internet Explorer 8. Er is een speciale webslice online gezet om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het WK en de uitslagen direct in je browser. Je hebt dus versie 8 nodig van de browser en de webslice is hier te vinden.

Dan Hotmail. Er is een kalender beschikbaar gemaakt speciaal voor Hotmail, inclusief locatiegegevens van zoekmachine Bing.

Microsoft heeft daarnaast een appliactie voor mobiele telefoons beschikbaar gemaakt. De applicatie werkt alleen op de volgende toestellen: HTC HD, HTC HD2, HTC HD Mini, HTC Touch2, Samsung Omnia2, Acer E101, Garmins Asus M10, Silverbelt, Asus P552W WHITE. Met de applicatie heb je toegang tot een wedstrijdkalender, nieuws, etc.

Alle downloads zijn te vinden op: www.windowslivefootball.com/worldcup/nl-nl/