Witte iPhone dan toch volgend jaar

Het begint inmiddels een behoorlijke soap te worden rondom de witte iPhone 4. Nadat het toestel al meerdere keren werd uitgesteld en er zelfs geruchten gingen dat het toestel helemaal geannuleerd zou worden zijn er nu juist berichten waaruit blijkt dat de witte iPhone 4 in de lente van 2011 zal gaan volgen. Het nieuws komt van informatieborden die in diverse Apple Stores in de VS worden opgehangen. Hierop is in kleine letters te lezen dat de witte iPhone 4 in de lente beschikbaar komt.

Het lijkt er op dat de problemen met de fabricage van het toestel dus zijn opgelost. Naast het nieuws rondom de lancering begin volgend jaar zijn er ook al aanvullende berichten (geruchten) dat er ook een vernieuwde versie uit zal gaan komen van de zwarte iPhone 4. Deze versie zou, net als de aankomende witte variant een verbeterde antenne bevatten waardoor antenna-gate hopelijk definitief wordt afgesloten. Iedere gebruiker die het probleem ervaarde met het toestel kon een gratis bumper aanvragen.

Voor de volledigheid hieronder een afbeelding van de witte iPhone, voor het geval dat je niet meer wist hoe deze eruit zag :-).

Lees meer over: , ,