Wit Google logo nu op Google Hong Kong

Google heeft op de homepage van Google Hong Kong een wit logo geplaatst. Het is op dit moment nog niet helemaal duidelijk wat de precieze reden hierachter is. De bestandsnaam van het logo geeft geen verklaring  en de alternatieve tag van het logo is 'Google' Het witte logo is te zien op de Chinese versie van de homepage, wellicht dat het te maken heeft met de aardbeving vorige week in Qinghai, een provincie in China.

Het logo is hetzelfde als vorige week op de homepage van Google Polen. Zodra er een reactie van Google is over de reden van het witte logo wordt deze hierbij geplaatst.

Update - Reactie Google

"From time to time we show a special colorless logo on our homepage in recognition of a current loss or tragedy. Users in Poland recently saw this muted logo, and now we're showing the logo to users in China and Hong Kong to pay our respects to the victims of the Qinghai Earthquake. We are saddened by the loss of life and great damage caused by this natural disaster, and our thoughts are with the people of Qinghai, China."

Lees meer over: ,