Windows 8 Upgrade Programma nog tot eind deze maand

Windows 8Het Windows 8 Upgrade Programma is alleen nog deze maand beschikbaar, de actie loopt inmiddels al sinds 2 juni afgelopen jaar. Iedereen die nog het plan heeft om een computer met Windows 7 Home Basic, Premium, Professional of Ultimate te gaan kopen kan dan voor een bedrag van 14,99 euro upgraden naar Windows 8 Pro.

Na aanschaf kan registreren op deze website, na succesvol registreren ontvang je een e-mail met een code waarmee Windows 8 Pro aangeschaft en gedownload kan worden. De aanbieding loopt nog tot en met 31 januari, registreren en bestellen van de upgrade kan tot 28 februari. De upgrade is er voor een extra bedrag plus verzendkosten ook op DVD.

Windows 8 Media Center Pack

Degene die de upgrade hebben aangeschaft of al Windows 8 Pro gebruiken kunnen ook nog tot en met 31 januari gratis Windows 8 Media Center Pack downloaden. De software is onder andere vereist om films op DVD af te kunnen spelen. Op de Nederlandse website van Windows 8 kun je als gebruiker van Windows 8 Pro een e-mailadres invullen en je krijgt dan binnen 72 uur een productcode toegestuurd om de software te downloaden.

Lees meer over: ,