Windows 8 Pro upgrade kost 279,99 euro vanaf 1 februari

Windows 8 logo Wie op dit moment nog het plan heeft om te gaan upgraden naar Windows 8 doet er verstandig aan om dit snel te gaan doen. Een upgrade naar Windows 8 Pro kan momenteel nog aangeschaft worden voor een bedrag van slechts 29,99 euro en kopers van een computer met Windows 7 kunnen een licentie aanschaffen voor slechts 14,99 euro.

Echter deze aanbieding van het bedrijf loopt nog maar een aantal dagen en vanaf aanstaande vrijdag, 1 februari zal de prijs van Windows 8 Pro flink omhoog gaan. Microsoft kondigde vorige week al de prijzen aan voor de Verenigde Staten en nu is het ook duidelijk wat de prijzen gaan worden in Nederland. Vanaf vrijdag zal de Windows 8 upgrade 119,99 euro gaan kosten en een Windows 8 Pro upgrade komt uit op maar liefst 279,99 euro. Het Pro Pack om te upgraden van Windows 8 naar Windows 8 Pro is er voor 159,99 euro.

De prijs van het Media Center Pack is nog niet bekend maar dit zal vermoedelijk 10 euro gaan worden, de aanvulling voor Windows kan deze week nog gratis worden gedownload. Aanmelden kan door een e-mailadres in te voeren op de website van Windows, na het achterlaten van een e-mailadres stuurt Microsoft binnen 72 uur een licentie per e-mail.

Lees meer over: ,