Windows 8 Pro download voor 60 euro

De definitieve prijzen van Windows 8 dat zal gaan uitkomen op 26 oktober zijn nog niet bekend gemaakt door Microsoft maar uit een gelekte screenshot blijkt dat de prijzen van het besturingssysteem mogelijk wel eens goedkoop zouden kunnen gaan uitvallen.

Uit de uitgelekte screenshot blijkt namelijk dat de licentie / download van Windows 8 Pro slechts 59,99 euro zou moeten kosten. In het geval dat de voorkeur gaat naar Windows 8 Pro op een DVD dan komt er 14,99 euro bij en komt de prijs dus op 74,98 euro totaal.

Nu is het nog te vroeg om er zeker van te zijn of dit echt de definitieve prijs zal zijn of dat het een tijdelijke actie betreft. Mocht de prijs echt zo laag uitvallen dan is dit een stuk goedkoper dan de gemiddelde licentie van Windows 7 nu. Zo heb je Windows 7 Home Premium voor 199 euro, Professional voor 309 euro en Ultimate is er voor 319 euro.

In ieder geval is al duidelijk dat upgraden van Windows XP, Windows Vista en Windows 7 naar Windows 8 Pro kan voor een bedrag van 39,99 dollar. Degene die sinds 2 juni een computer hebben gekocht met Windows 7 kunnen een upgrade aanschaffen voor 14,99 euro. Meer over Windows 8 inclusief screenshots en video's lees je in dit artikel en meer informatie over de verschillende versies van het besturingssysteem lees je hier.

Lees meer over: ,