Windows 8 op eerste plek bestsellers Amazon

Sinds afgelopen weekend is het mogelijk om op de website van Microsoft alvast de nieuwe versie van Windows te bestellen, het gaat om een upgrade naar Windows 8 Pro. Naast de webwinkel van Microsoft zelf is Windows 8 ook alvast te bestellen bij andere webwinkels waaronder Amazon en daar gaan zo te zien de verkopen vooralsnog bijzonder goed. De nieuwe versie van het besturingssysteem is inmiddels met een waardering van vier sterren naar de eerste plaats gestegen qua verkoop in de categorie Software.

Kijkend naar Nederland dan is Windows 8 ook al te bestellen bij Bol.com maar hier is Windows 8 nog niet te vinden in de top 10 bestverkocht in de categorie Software.

Eerste commercial

Gebaseerd op Amazon lijkt de interesse in ieder geval groot te zijn voor de nieuwe versie van Windows. Afgelopen weekend werd ook de eerste commercial ter promotie van Windows 8 uitgezonden in de Verenigde Staten. Het gaat om een commercial van 30 seconden waarin afgeteld wordt van 10 naar 8. De video sluit af met het tonen van de datum 26 oktober, de grote dag waarop Windows 8 officieel zal worden gelanceerd. Het nummer gebruikt in de commercial is Only Want You van de band Eagles of Death Metal.

Lees meer over: ,