WhatsApp webversie koppelen aan iPhone

WhatsApp webversie koppelen aan iPhone

Eerder deze week maakte WhatsApp ook eindelijk de webversie van de berichtendienst beschikbaar voor de iPhone nadat de webversie al langere tijd beschikbaar was voor onder andere Android en Windows Phone. Het koppelen van de webversie aan een iPhone werkt eenvoudig.Om een iPhone te gaan koppelen aan de webversie van WhatsApp open in de app zelf de instellingen via het menu onderin en druk daarna op de optie WhatsApp Web.

whatsapp_web_1

Er zal dan gevraagd worden om een QR-code te scannen. Open dan web.whatsapp.com in de browser en scan de QR-code die in beeld komt met de iPhone. Vanaf dan moment zal WhatsApp dan gekoppeld zijn aan de webversie en zal deze ook in de browser werken.

whatsapp_web_2

Met de webversie van WhatsApp kun je bijna alles wat je ook in de app kunt. Je kunt bijvoorbeeld emoticons gebruiken, foto's versturen en bekijken, audiobestanden versturen, contactinformatie bekijken en chats archiveren, verwijderen of eventueel dempen.

Je kunt je eigen profiel aanpassen en nieuwe groepen aanmaken. Wat niet kan is info opvragen door met de muis op een bericht te klikken zoals dit wel kan in de app. Wel heb je gewoon de groene en blauwe vinkjes en bureaubladmeldingen. Je krijgt dan een melding in de browser zodra iemand een nieuw bericht stuurt en er wordt een geluidje afgespeeld.

whatsapp_web_3

whatsapp_web_4

Lees meer over: , ,