WhatsApp voor iOS 7 eindelijk uitgebracht

WhatsApp voor iOS 7 eindelijk uitgebracht

Al met al heeft het nog best lang geduurd maar WhatsApp heeft nu eindelijk de nieuwe layout voor de app uitgerold naar alle gebruikers van iOS. De nieuwe vormgeving is meer in lijn met de vormgeving van iOS 7, met name de kleuren wit en blauw zijn gebruikt.

Begin vorige maand doken er al screenshots op van de nieuwe versie van WhatsApp voor iOS in WhatsApp Translation. Voordat deze officiële screenshots online werden geplaatst door het bedrijf werden er in september al screenshots online gezet door een betatester.

Met de nieuwe versie zijn er nog een aantal features toegevoegd. Zo kunnen afbeeldingen worden bijgesneden voor het versturen naar een contactpersoon, er zijn een aantal nieuwe geluiden toegevoegd, kaarten kunnen nu in 3D weergegeven worden, voorbeelden van afbeeldingen worden groter getoond en er is een feature genaamd zendlijsten om eenvoudig hetzelfde bericht tegelijkertijd naar meerdere contactpersonen te versturen.

Tevens maakt WhatsApp nu gebruik van de lettergrootte ingesteld in de opties van iOS en als laatste zijn er nieuwe instellingen voor het beheren van geblokkeerde contacten.

WhatsApp voor iOS kan hier in de App Store van Apple worden gedownload. Hoewel de update al wel beschikbaar is voor alle gebruikers is het nog niet zo dat de screenshots in de app store al zijn bijgewerkt. Hier zijn nog de afbeeldingen van de oude versie te zien.

Lees meer over: ,