What’s hot en Creative Kit nieuw in Google+

Het sociale netwerk van Google heeft nog niet een groot aantal gebruikers vergeleken met andere sociale netwerken maar er wordt al wel veel content gedeeld. Om te laten zien waar de wereld mee bezig is heeft Google daarom een gedeelte geopend met de naam What's Hot. Hier is te zien wat er op dit moment populair is op Google+.

Een link naar What's Hot wordt aan de linkerkant geplaatst maar is eerst alleen beschikbaar in het Engels. Op de Nederlandse pagina staat "We houden populaire posts in een groot aantal talen in de gaten en maken deze binnenkort hier beschikbaar!".

Creative Kit

Nieuw is ook een optie Creative Kit om foto's mee op te fleuren. De optie is te vinden door een foto te openen en dan eronder op de knop 'Bewerken' te klikken. Na het klikken op Creative Kit wordt er een nieuwe popup geopend om de foto eenvoudig te bewerken, te voorzien van effecten of tekst. En speciaal omdat Halloween eraan komt is er voor nu ook een tabblad 'Halloween' toegevoegd om foto's te voorzien van echte Halloween effecten.

Ripples en Google Apps

Tevens nieuw is Google+ Ripples waarover meer in de onderstaande video en daarnaast is het nu mogelijk om als gebruiker van Google Apps een Google+ profiel aan te maken.

Lees meer over: ,