Werkende kopie Robert Moog Google Doodle

Zoals je inmiddels gezien moet hebben is dat Google vandaag op de homepage van de zoekmachine Robert Moog eert met een logo. In dit geval is Google los gegaan met de doodle want je kunt de synthesizer daadwerkelijk bespelen op de homepage. Meer over het logo zelf in het bericht: Robert Moog Google logo, speel keyboard op de homepage.

24 uur

Zoals gebruikelijk staat een logo in totaal 24 uur op de homepage, in het verleden koos Google er in het geval van speciale logo's voor om deze 48 uur te plaatsen maar dit is helaas met deze synthesizer niet het geval. Mocht je druk aan het oefenen zijn geweest vandaag en dit in de komende dagen nog willen voortzetten dan is er een werkende kopie beschikbaar, deze is te vinden in het overzicht met Google logo's door hier te klikken. Op deze pagina tevens andere logo's geplaatst door Google in het teken van muzikanten.

Het is overigens zo dat het logo alleen werkt in de moderne browsers zoals Google Chrome, Firefox en Safari. De doodle functioneert niet in browser Internet Explorer.

Lees meer over: ,