Werkende kopie Frank Zamboni Google logo en spel

Frank Zamboni Vandaag staat de gehele dag al een logo op verschillende homepages van Google in het teken van Frank Zamboni, de uitvinder van de ijsdweilmachine. Het gaat om een spel waarin je zelf met een dweilmachine telkens de ijsvloer moet herstellen nadat er op geschaatst is. Door de verschillende levels zoals de ijshockeybaan af te ronden moet je zoveel mogelijk punten halen, zodra je af bent dan kun je de behaalde punten delen op sociaal netwerk Google+ en daarna natuurlijk opnieuw beginnen :-).

De doodle is de rest van de dag nog te zien op de homepage van de zoekmachine maar zal na vanavond weer verdwijnen want dan heeft het logo 24 uur lang op de homepage gestaan. Wie daarom graag nog even verder wil spelen na vandaag is er een werkende kopie van de doodle beschikbaar en deze kopie kan gespeeld worden op deze pagina.

Let wel op dat spelen alleen kan in Internet Explorer 9, Internet Explorer 10, Google Chrome, Firefox, Safari en Opera maar niet in Internet Explorer 7 en 8. De besturing van de machine gaat met de pijltjestoetsen, let op de jerrycans en wees voorzichtig met bananenschillen. Hieronder zie je de handleiding die Google heeft gemaakt voor het spel.

Handleiding Frank Zamboni Google Doodle

Lees meer over: ,