Wachtwoorden synchroniseren Google Chrome voor Android

Chrome Android logo

Chrome voor Android krijgt een feature om wachtwoorden te synchroniseren met de desktopversie, tot op heden is het zo dat het alleen mogelijk is om geopende tabbladen, bladwijzers en omniboxgegevens te synchroniseren. Op de Chromium Code Review website staat het volgende "Android does not support password sync, enable password sync for clients which have migrated to using Keystore. Currently, passwords will start syncing only when sync-keystore-encryption flag is specified on the command line."

Het inschakelen van de feature op deze manier wordt op dit moment echter nog wel afgeraden, het is verstandiger om te wachten totdat het synchroniseren van wachtwoorden definitief is doorgevoerd in de browser al is het niet duidelijk wanneer dit precies zal zijn. Deze feature is overigens al wel langer beschikbaar in de versie van Chrome voor iOS.

Downloaden

Google Chrome voor Android kan hier in Google Play gedownload worden. Recent bracht Google ook nog een bètaversie van de browser uit voor Android die naast de stabiele versie geïnstalleerd kan worden. Chrome Beta voor Android kan hier gedownload worden.

Lees meer over: , ,