Vuurwerk op je iPhone en iPad

Geen vuurwerk dit jaar? of wil je het zo veilig mogelijk maken, gebruik dan je iPhone of iPad om vuurwerk af te steken. Afgelopen jaar werd de applicatie Rotje geïntroduceerd door Mangrove, gratis voor de iPhone en iPod Touch. Dit jaar heeft Mangrove de applicatie vernieuwd en tevens beschikbaar gemaakt voor de iPad. Rotje groeide vorig jaar in de dagen voor oud & nieuw uit van een flauwe grap tot een hit op de iPhone. De applicatie stond bijna 2 weken onafgebroken op nummer 1 in de App Store en werd het afgelopen jaar meer dan 150.000 keer gedownload.

Nieuw in deze versie is een hardere knal en een Belgische Chinese mat waarmee je dit jaar dus echt knallend het nieuwe jaar kunt beginnen, gewoon lekker veilig en warm vanuit je eigen stoel :-). Je hoeft geen afstand te houden en letten op andere mensen en dieren is in principe ook niet nodig. Downloaden van de applicatie kan hier.

Mangrove vermeld in de omschrijving nog wel dat iPod Touch gebruikers problemen ondervinden met de applicatie, iets wat in een volgende update opgelost moet zijn.

Lees meer over: , , ,