Voorspel wie dit jaar de Mol is op Hyves

Aanstaande donderdag begint het populaire Avro-programma Wie is de Mol? weer. Degene die gebruik maken van Hyves zullen wellicht bovenaan de site al de vermelding hebben zien staan want vanaf vandaag kun je op de speciale Hyves-pagina namelijk meedoen met het Voorspellen van het tv-programma. De nieuwe dienst wordt vandaag gelanceerd in navolging van Eredivisie Voorspellen, afgelopen jaar gelanceerd.

Elk seizoen trekt het programma veel kijkers en tijdens de uitzendingen is het altijd een van de meest besproken onderwerpen op Hyves. Het programma leent zich goed voor de voorspelmodule, omdat het spelelement al onderdeel is van het format. Het programma is dan ook de ideale kandidaat voor de uitbreiding van de Voorspel-functionaliteit.

Voorspellingen

Voorafgaand aan elke aflevering kunnen Hyvers op de nieuwe pagina drie voorspellingen doorgeven: wie valt er af, wie wint uiteindelijk de wedstrijd en uiteraard: wie is de Mol?

Direct na elke aflevering worden de punten verdeeld. Aan het einde van het seizoen als de Mol wordt onthuld verdienen de deelnemers een Mol-bonus. De hoogte van de bonus is afhankelijk van de duur dat de Hyver vast heeft gehouden aan zijn voorspelling. De stand wordt automatisch bijgehouden en natuurlijk zie je ook hoe je vrienden het doen.

Wie is de Mol? is vanaf donderdag wekelijks te zien om 20:30 uur op Nederland 1.

Lees meer over: