Volgorde Google+ kringen bepalen en What’s new in Google+

Een belangrijk punt van Google+ zijn kringen die ingesteld kunnen worden om zodoende andere gebruikers in te delen. Sinds het begin was het zo dat je niet direct invloed kon uitoefenen op de volgorde van de kringen, iets wat nu toegevoegd is. Wilde je een bepaalde volgorde aanhouden dan was dit in te stellen door bijvoorbeeld de kringen een nummer te geven in de naam. Nu kun je simpelweg gaan naar het overzicht met kringen en een kring slepen met de muis naar de gewenste positie. Deze volgorde wordt dan overal doorgevoerd. Door een kring op te pakken en te slepen naar het bovenste gedeelte wordt deze direct geopend en zie je alle personen die aan de kring zijn toegevoegd.

What's new in Google+

Op de hoogte blijven van alle nieuwe features en verbeteringen? dan is daar nu een speciaal hoekje voor ingericht genaamd 'What's new in Google+' als onderdeel van het helpcentrum. Helaas is er geen RSS feed beschikbaar dus je zult zelf dan met regelmaat moeten checken of er nieuwe toevoegingen geplaatst zijn. Het zou wat dat betreft misschien beter zijn als Google hiervoor een gewone blog voor zou gebruiken.

Zoekfunctie

Iets wat momenteel nog ontbreekt op Google+ is een zoekfunctie. Als alternatief vind je tijdelijk hier een zoekmachine om alle publiekelijk beschikbare berichten te doorzoeken.

Lees meer over: ,