Volgend jaar app store voor Google Glass

Volgend jaar app store voor Google Glass

Volgend jaar zal Google een aparte app store gaan introduceren voor Google Glass, de bril van het bedrijf. Hoewel er momenteel al de nodige apps bestaan voor de bril waaronder van bijvoorbeeld Twitter en Facebook maar er is nog geen centrale locatie waar alle huidige gebruikers van de bril terecht kunnen om de apps te downloaden en te installeren.

De nieuwe downloadwinkel zal tegelijkertijd beschikbaar gaan komen als de bril voor het grote publiek waarvan eerder al duidelijk werd dat dit pas volgend jaar zou gaan worden. Eerder dit jaar doken er overigens al wel diverse verwijzingen op naar een app store en toen dook ook de naam Boutique op. Het is niet duidelijk of de app store een onderdeel van de Google Play Store voor Android zal gaan worden of apart zal komen te staan.

Google wilde verder geen details vrijgeven betreffende de app store voor Google Glass. Wel liet een ontwikkelaar van het bedrijf recent nog weten dat er werd gewerkt aan een manier voor ontwikkelaars om nieuwe apps voor de bril in te dienen.

Lees meer over: ,