Volg live online de Paralympische Spelen Londen 2012

Nadat de Olympische Spelen 2012 in Londen onlangs op spectaculaire wijze zijn afgesloten staat het volgende evenement in Londen voor de deur. Aanstaande woensdag zullen namelijk in Londen de Paralympische Spelen gaan starten en voor het eerst zal de NOS livestreams van dit sportevenement online op de website aanbieden.

Als eerste zijn zowel de openingsceremonie als de sluitingsceremonie op NOS.nl live te bekijken en daarnaast zijn er drie livestreams beschikbaar van wedstrijden die op dat moment gespeeld worden. BIj deze livestreams is echter geen commentaar beschikbaar maar alleen het wedstrijdgeluid. De uitzendingen op Nederland 1 zijn ook online te volgen.

Net als voor de Olympische Spelen is er ook in dit geval op de website een uitgebreid wedstrijdschema te vinden evenals informatie over alle Nederlandse deelnemers aan het sportevenement. Tijdens de opening aanstaande woensdag zal speerwerper Ronald Hertog de Nederlandse vlag dragen. Het volgen van dit alles kan op nos.nl/ps2012/.

Tijdens de Olympische Spelen werd de website van de NOS.nl bijzonder goed bezocht, 5 miljoen Nederlanders volgden de Zomerspelen in Londen via NOS.nl. De populairste video was de video van de oefening van Epke Zonderland, deze werd een miljoen keer bekeken. Tijdens de oefening van Zonderland ging de livestream eventjes onderuit vanwege de grote belangstelling, 235.000 mensen wilden tegelijkertijd live kijken.

Lees meer over: ,