Vine nu ook met privéberichten (Vine Messages)

Vine nu ook met privéberichten (Vine Messages)

Vine heeft de mogelijkheid toegevoegd om priveberichten naar andere gebruikers te kunnen sturen. Vine geeft aan dat vanaf het moment dat de videodienst werd gelanceerd de behoefte om privéberichten te kunnen sturen al bestond. Als gebruiker van de videodienst kun je zowel video's als tekstberichten sturen naar een andere gebruiker.

Video's kunnen daarnaast ook verzonden worden naar contactpersonen die niet actief zijn op Vine, dit gaat dan per e-mail of per SMS. In beide gevallen zal er dan link worden gestuurd maar reageren is dan niet mogelijk. Hiervoor moet de app worden gebruikt.

Na het installeren van de meest recente versie van de app (voor iOS en voor Android) komt er na het openen van de app direct een melding in beeld om je op de hoogte stellen van de nieuwe mogelijkheden. Het postvak met berichten kan daarnaast geopend worden via het menu in de app. Na het versturen van een video naar een andere gebruiker kan het gesprek voortgezet worden met tekstberichten. Hieronder zie je twee screenshots.

Instagram voegde overigens de mogelijkheid om privéberichten te kunnen sturen naar andere gebruikers al in december afgelopen jaar toe genaamd Instagram Direct.

Lees meer over: ,