Vine net als Twitter nu met geverifieerde accounts

Vine logoVine, de fotodienst van Twitter is nog maar een paar dagen beschikbaar en inmiddels is er al een update uitgebracht van de applicatie voor de iOS waarmee de eerste bugs zijn verholpen. Met Vine maak je korte video's van maximaal zes seconden die je vervolgens kunt online kunt delen op Vine zelf, Facebook en uiteraard ook op Twitter.

Daarnaast is er nog een andere update doorgevoerd door Twitter en dat zijn badges voor bepaalde gebruikers van de fotodienst. Op dezelfde manier als deze badges bestaan op Twitter dienen zijn ook deze badges doorgevoerd om aan te geven dat bepaalde gebruikers zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Dit is te herkennen aan een klein icoon achter de gebruikersnaam op het profiel van een gebruiker, een screenshot van de badge is hieronder te zien. Op deze manier moet het aantal nepaccounts worden tegengegaan.

Heb je Vine nog niet geprobeerd dan kan de applicatie hier in de App Store van Apple worden gedownload. De verwachting is dat een applicatie voor Android binnenkort volgt.

vine_badge_1

Lees meer over: ,