[Video] Uitgelekte promotievideo iPhone 5C

De bovenstaande video is geplaatst op YouTube op het videokanaal DartanionLondon, het zou zogenaamd gaan om een gelekte promotievideo voor de nieuwe iPhone 5C.

In de video wordt er meer informatie gegeven over de iPhone 5C. Zo wordt het toestel met gratis keukenfolie geleverd ter bescherming van het scherm. Uitgelegd en gedemonstreerd wordt Siri, de persoonlijke assistent die uiteraard ook gewoon aanwezig is, echter omdat het toestel een stuk goedkoper is vergeleken met de iPhone 5S weet Siri een stuk minder dan gebruikelijk en heeft de assistent de nodige moeite met het herkennen en uitspreken van woorden. Er is een betere homeknop doorgevoerd met een nieuwe feature genaamd 'Geen vingerafdrukscanner'. Door het ontbreken van een vingerafdrukscanner ben je er altijd zeker van dat de NSA niet over je vingerafdruk beschikt aldus de uitleg in de video.

De letter C staat volgens de video overigens voor cheapass en niet voor color of zoals sommigen eerder dachten voor China. Een ander voordeel van de iPhone 5C is dat je tegenover vrienden kunt opscheppen over al het geld dat je hebt weten te besparen met de aanschaf van het toestel, behalve dan weer niet tegen gebruikers van Android.

Meer over de echte iPhone 5C lees je hier.

Lees meer over: , ,