[Video] Trailer van The Internship

Zoals eerder deze week werd aangekondigd zou deze week de trailer van de film The Internship online gaan komen. De film gaat over twee verkopers die geen werk meer hebben en aan de slag gaan bij Google als stagiaires. Ze krijgen gratis eten, spelen ping pong en doen de nodige dutjes met als doel om een vaste baan te krijgen bij Google.

De trailer ging in premiere tijdens een hangout op Google+ met de hoofdrolspelers Vince Vaughn en Owen Wilson onder leiding van de Amerikaanse presentator Conan O'Brien. Er konden op het sociale netwerk vragen ingestuurd worden voor beide acteurs middels de hashtag #TheInternship. De gehele sessie duurde een half uur en kan hieronder worden bekeken, spoel dan wel even door naar de 25ste minuut want dan begin de sessie pas.

Maar het ging uiteindelijk om de trailer van de film, deze zie je als eerste hieronder. The Internship zal op 7 juni in première gaan en een maand later te zien zijn in Nederland. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de film dan kan dit op Google+.

Trailer

Hangout

Lees meer over: