[Video] Nieuwe video iPad 5

Er is een nieuwe video opgedoken op YouTube waarin de vermoedelijke achterkant van de nieuwe iPad 5 is te zien. De video werd gemaakt door het Chinese SW-BOX.com en toont een vergelijking tussen de nieuwe iPad 5, de huidige iPad 4 en de huidige iPad Mini.

De iPad 5 te zien in de video sluit aan op de eerdere geruchten omtrent het apparaat. Zo zal de iPad 5 een design gaan krijgen vergelijkbaar met de huidige iPad Mini met dunnere randen waardoor de iPad iets smaller zal worden. Het zou gaan om een verschil van in totaal 1,5 centimeter vergeleken met de huidige iPad 4. Verder zal het apparaat net als de iPhone 5S in het grijs en in het zilver beschikbaar gaan komen, of er ook een gouden variant uitgebracht zal gaan worden is op dit moment nog niet duidelijk. Wat betreft de gouden kleur lekte er eind vorige week al wel foto's uit van een gouden iPad Mini 2 waarop ook een vingerafdrukscanner was te zien vergelijkbaar met de nieuwe iPhone 5S.

Het is de verwachting dat Apple op dinsdag 15 oktober de nieuwe iPad zal gaan presenteren evenals de iPad Mini 2. Uitnodigingen moeten nog wel worden verzonden.

Lees meer over: ,