[Video] Nieuwe commercial Samsung gericht op iPhone 5

Afgelopen zondag stond er in diverse Amerikaanse kranten een bijzonder grote advertentie van Samsung waarmee de vorige week door Apple geïntroduceerde iPhone 5 op de hak werd genomen. In de advertentie werd een niet helemaal zuivere vergelijking gemaakt tussen de nieuwe iPhone en de Samsung Galaxy S III met als onderschrift 'The Next Big Thing Is Already Here'. Aanvullend op de advertentie gaat Samsung door met het op de hak nemen van de iPhone met een nieuwe commercial gericht op de Verenigde Staten.

Te zien is in de video hoe mensen in de rij staan voor zogenaamde winkels van Apple om de iPhone 5 te bemachtigen maar zich realiseren dat de Samsung Galaxy S III misschien wel een stuk beter is dan de iPhone. In de commercial worden allerlei unieke features van het toestel van Samsung uitgelicht terwijl unieke features van de nieuwe iPhone uiteraard achterwege worden gelaten net als in de zondag geplaatste advertentie in de kranten.

Vanaf vandaag is de iPhone te koop in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, Japan, Hong Kong en in Singapore. In de afgelopen dagen stonden in de Verenigde Staten al de nodige mensen in de rij voor het toestel. Vanaf volgende week vrijdag is de iPhone 5 in 22 andere landen beschikbaar.

Lees meer over: , ,