[Video] Microsoft vergelijkt Surface met Samsung Galaxy Tab 10.1

[Video] Microsoft vergelijkt Surface met Samsung Galaxy Tab 10.1

Microsoft is er niet vies van om eigen producten te promoten ten koste van producten van concurrenten. Zo loopt op dit moment de campagne genaamd Scroogled waarmee producten worden gepromoot ten koste van producten van Google en al diverse keren kwamen er reclamespotjes voorbij van Microsoft om tablets met Windows 8 te promoten ten koste van de iPad. Nu gaat Microsoft met nieuwe spotjes achter concurrent Samsung aan.

Het gaat om de onderstaande twee reclamespotjes voor de Surface 2. De tablet die recent werd geïntroduceerd door Microsoft wordt specifiek vergeleken met de Galaxy Tab 10.1 van Samsung. Het bedrijf richt zich om twee features die Galaxy Tab mist, een USB poort en ondersteuning voor meerdere accounts. De Galaxy tab heeft overigens wel een microUSB-poort maar deze moet ook gebruikt worden om de tablet op te laden. Zodoende is het niet mogelijk om bijvoorbeeld de tablet op te laden en tegelijkertijd een extern apparaat te koppelen, in dat geval dient er een extra adapter te worden aangeschaft.

Het is toch ergens wel opmerkelijk dat Microsoft er nu voor heeft gekozen om Samsung aan te vallen in plaats van Apple gezien het feit dat de iPad nog altijd veel populairder is.

Lees meer over: , ,