[Video] Medeoprichter Apple in de rij voor iPad 3

Vanaf vandaag is de nieuwe iPad die op woensdag 7 maart werd gepresenteerd door Apple te koop in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Singapore, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Zoals gebruikelijk is met nieuwe producten van Apple stonden de mensen weer in de rij waarvan sommige gisteren al een plekje voor een winkel van Apple hadden weten te bemachtigen. Hierbij moet wel genoteerd worden dat er gemiddeld minder mensen in de rij stonden dan op het moment dat de iPad 2 beschikbaar kwam. Zo stonden er bijvoorbeeld in New York 750 mensen te wachten, 400 minder dan voor de iPad 2.

Steve Wozniak

Inmiddels ook gebruikelijk is dat als er een nieuw product beschikbaar komt de medeoprichter van Apple Steve Wozniak vooraan in de rij voor een Apple Store gaat staan. Hoewel hij op eenvoudigere manieren aan het apparaat kan komen wil hij net als alle andere geïnteresseerden gewoon in de rij gaan staan, iets wat inmiddels een traditie is geworden. What’s Trending ging bij hem langs voor een interview, de video hieronder.

Nederland

De nieuwe iPad is vanaf volgende week vrijdag verkrijgbaar in Nederland, het is op dit moment nog niet mogelijk om op de Nederlandse website van Apple de iPad alvast te bestellen. Wat overigens nog niet bekend is maar mogelijk wel interessant kan zijn is het inruilen van een oude iPad. In onder andere de Verenigde Staten kunnen mensen met een iPad 1 of een iPad 2 een vergoeding krijgen voor hun oude versie als ze deze teruggeven aan Apple. Mensen die dit doen krijgen dan een Apple Gift Card die eventueel gebruikt kan worden voor de aanschaf van een nieuwe iPad. Mocht deze mogelijkheid in Nederland worden aangeboden kun je eventueel dus nog een leuk bedrag terugkrijgen.

Lees meer over: ,