[Video] Matt Cutts van Google als dinosaurus

Matt Cutts van Google is een bekende voor veel webmasters en velen zullen zijn video's die met regelmaat op YouTube worden geplaatst dan ook wel eens gezien hebben. Het doel van deze video's is het beantwoorden van vragen die webmasters hebben ingestuurd en inmiddels zijn er al bijzonder veel video's gemaakt door Matt in de afgelopen jaren.

Dit was reden voor Click2Rank om recent een grappige infographic te maken met allerlei feitjes over de eerste 296 video's. In de infographic is te zien dat er slechts 7 vragen werden gesteld door Nederlandse webmasters en verder is te zien wat de gemiddelde tijd van de video's was en welke onderwerpen het meest werden besproken in alle video's.

De infographic sluit af met 'Number of videos in which Matt Cutts impersonates a dinosaur' en dat was slechts één video. Reden voor Matt Cutts om voor de feestdagen een nieuwe video te maken waarmee het aantal op twee video's komt :-), de video hieronder evenals de infographic. Meer video's op het Google webmasters kanaal op YouTube.

matt_cutts_infographic
Lees meer over: , ,