[Video] Lady Gaga op bezoek bij Google

Zangeres Lady Gaga ging gisteren op bezoek bij Google. In het begin verteld ze dat toen ze nog op school zat al haar vriendinnen graag een baan bij Google wilde en dat ze juist zelf graag degene wilde zijn waarnaar ze zochten. En dat is gelukt en tegenwoordig is ze een van de meest gezochte beroemdheden op Google. De zoekopdracht Lady Gaga levert momenteel al meer dan 317 miljoen resultaten op.

Afgelopen week konden er vragen worden ingestuurd voor het interview onder leiding van Marissa Mayer. De vragen werden verzameld op het videokanaal van de zangeres met behulp van Google Moderator en in totaal werden er 54.000 vragen ingezonden. Op deze vragen kon gestemd worden en dit weer meer dan 250.000 keer gedaan.

Lady Gaga doet het goed op YouTube en haar video's zijn samen al meer dan 1 miljard keer bekeken. Daarnaast staat haar clip Bad Romance om de tweede plaats kijkend naar de top 10 meest bekeken video's aller tijden met bijna 360 miljoen views.

Hieronder het volledige interview van meer dan een uur evenals een foto die ze zelf plaatste op Twitter met een van de oprichters van Google, Larry Page.

Lady Gaga en Larry Page

Lees meer over: , , ,