[Video] Laatste werkdag van de headbangende (dansende) banaan van Hyves

Als Hyves de bekende dansende / headbangende banaan niet had gehad dan was het sociale netwerk nooit zo groot geworden zo zegt een medewerker van Hyves in de bovenstaande video. Hyves maakte de video met de titel de laatste dans om definitief afscheid te nemen van de dansende banaan. Te zien is hoe de banaan teleurgesteld zijn spullen pakt en daarna met zijn bananendoos met spullen het kantoor van Hyves verlaat.

Diverse medewerkers van het vriendennetwerk komen aan het woord en aan het einde van de video is zelfs nog even de zingende aardbei te zien, een concullega van de banaan.

Laat de headbangende banaan niet vergaan

Al snel nadat Hyves aankondigde te gaan stoppen als sociaal netwerk en door te gaan als gaming platform besloten Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van de Coen en Sander Show op 3FM om een pagina op Facebook te openen ter ere van de dansende banaan.

De pagina 'Laat de headbangende banaan niet vergaan' heeft inmiddels al meer dan 5000 likes. Sander Lantinga maakte het onderstaande gedicht ter nagedachtenis :-). Luister overigens ook het interview dat Dolf Jansen recent nog had met twee dansende bananen.

Vele dagen gingen traag en onbeholpen voorbij
Terwijl ik vol hoop naar mijn scherm tuurde
Wachtend op een krabbel of een teken van leven
En de eindeloze momenten maar duurde en duurde

In een wereld van pimpen, tikken, spotten en Jan Paparazzi
Was je alles, een lichtpunt, en meer in mijn leven
Ik keek graag naar je guitige hoofd en je ranke lichaam
Kon ik nog maar één keer met je zijn, al was het voor even

En nu, tegen beter weten in
Moet ik je laten gaan
Wie Wat Waar je ook bent
Respect voor jou, Headbangende Banaan!

Lees meer over: ,