[Video] Harlem Shake: Facebook en Google

De Harlem Shake is een internetfenomeen dat steeds populairder aan het worden is. De aanleiding is een video van vlogger Filthy Frank, door de inspanningen van mensen om deze video te repliceren verspreidde het fenomeen zich snel. Een dergelijke Harlem Shake video bestaat uit twee delen en begint altijd met een gemaskerd persoon die alleen op het nummer Harlem Shake van Baauer aan het dansen is terwijl andere mensen in de buurt deze persoon negeren. Na ongeveer 15 seconden danst ineens de hele groep mee.

Facebook

Het internetfenomeen is nu ook overgewaaid naar het hoofdkantoor van Facebook. In de onderstaande video die werd gedeeld door enkele medewerkers van het sociale netwerk is te zien hoe medewerkers buiten de Harlem Shake doen. In de video zou tevens COO Sheryl Sandberg zijn te zien, het is niet bekend of oprichter Mark Zuckerberg meedeed.

Google

Naast Facebook heeft ook Google een video online geplaatst. Te zien is hoe diverse medewerkers tussen de Android standbeelden voor het hoofdkantoor aan het dansen zijn.

Lees meer over: ,