[Video] Facebook Pro, betaalde accounts

Facebook komt met betaalde abonnementen. Als eerste is dat Facebook Pro, een betaald abonnement waarmee je als geavanceerde gebruiker voor 9.99 dollar per maand extra tools tot je beschikking krijgt waarmee het gebruik van het sociale netwerk een stuk leuker gaat worden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om eenvoudig te kunnen bekijken wie allemaal je profiel heeft bezocht en wie welke foto's heeft geopend.

Ook is er een abonnement speciaal gericht op leidinggevenden, een mogelijkheid om een alarm af te laten gaan op het moment dat een medewerker op Facebook zijn tijd zit te verdoen. Of denk aan de mogelijkheid om Facebook automatisch foto's te laten maken en te laten uploaden in het weekend zodat het lijkt dat je dan ook aan het werk bent.

Dan is er ook nog Facebook Gold waarmee je als gebruiker de mogelijkheid krijgt om het design van je profiel aan te passen en zelfs te voorzien van muziek. Met Facebook Platinum krijg je toegang tot de exclusieve Dislike button maar dat is alleen voor de echt rijken onder ons weggelegd. Alle bestaande gratis accounts zullen met de introductie van deze betaalde accounts logischerwijs flink qua functionaliteiten worden teruggebracht.

Sheryl Sandberg

Het is natuurlijk niet echt zo dat Facebook met betaalde accounts gaat komen maar dit is het onderwerp van een video gemaakt door Jest. In de onderstaande video is te zien hoe een actrice die Facebook COO Sheryl Sandberg speelt alle nieuwe betaalde mogelijkheden introduceert, dit alles met het oog de aandelen weer omhoog te krijgen.

Lees meer over: ,