[Video] Eerste commercial voor iPhone 5S

Apple lanceerde op 10 september de nieuwe iPhone 5S in het grijs, goud en in het zilver evenals de plastic iPhone 5C. Een week na de lancering van de toestellen verschenen de eerste twee commercials volledig in het teken van de iPhone 5C. Nu ruim een maand later heeft het bedrijf ook de eerste commercial voor de iPhone 5S op televisie uitgezonden.

In de video die je hierboven kunt bekijken heeft het bedrijf de goudkleurige versie van het toestel verwerkt die al snel na het beschikbaar komen vorige maand was uitverkocht.

Detail bij deze gouden iPhone 5S is dat eerder deze week Nick Bilton van The New York Times nog op Twitter wist te melden dat het toestel intern bij Apple vaak The Kardashian Phone werd genoemd. Uiteraard geen serieuze codenaam maar meer een grap van de medewerkers van Apple. Kim Kardashian is een bekende persoonlijkheid in de Verenigde Staten die gek is op gouden toestellen, zo had ze bijvoorbeeld al een gouden iPhone 5.

Vanaf aanstaande vrijdag zullen de iPhone 5S en de iPhone 5C te koop zijn in Nederland en België. De iPhone 5S is er voor een prijs van € 699 voor het 16-GB model, € 799 voor het 32-GB model en € 899 voor het 64-GB model. iPhone 5C is verkrijgbaar in groen, blauw, geel, roze en wit voor € 599 voor het 16-GB model en € 699 voor het 32-GB model.

Lees meer over: ,