[Video] ‘Browse Endlessly’ abonnement van Netflix

Voor iedereen die moeite heeft met het kiezen van een film of serie om te gaan kijken introduceert Netflix een nieuw type abonnement, het 'Browse Endlessly' abonnement.

Voor slechts vijf dollar per maand kan er oneindig gebladerd worden door de volledige catalogus met alle films en series zonder daadwerkelijk video's te bekijken. Een prachtig abonnement volgens de CEO waarmee gebruikers toegang krijgen tot de meest populaire feature van Netflix. Voor gebruikers die niet meer weten welke categorieën te bekijken worden er ook aanbevelingen getoond met wat er allemaal nog meer bekeken kan worden.

Aanvullend zal Netflix nog ongeveer 1000 nieuwe films gaan toevoegen waar nog nooit iemand van heeft gehoord en er komen nieuwe series die je eigenlijk wel wilt zien maar niet als er iets beters op is. Naast het 'Browse Endlessly' abonnement komt Netflix met het 'two titles' abonnement voor gebruikers die alleen maar Breaking Bad en de film Mission Impossible: Ghost Protocol willen zien. Dit tweede abonnement kost zes dollar per maand.

Lees meer over: ,