[Video] Banned iPad Mini Promo

Met het uitkomen van de iPad Mini heeft jLe Productions zoals gebruikelijk met de introductie van nieuwe apparaten van Apple een 'Banned Promo' gemaakt, zo verscheen er bijvoorbeeld recent nog de Banned iPhone 5 Promo die je hier kunt bekijken.

In de video hieronder over de iPad Mini leggen zogenaamd medewerkers van Apple uit dat het doel van het bedrijf was om alles, behalve het Retina-scherm van de grote iPad te verpakken in een veel kleinere versie maar dan weer niet zo klein als de iPod Touch. Je zou volgens de medewerkers verwachten dat met alle features en voordelen je veel meer zou moeten betalen voor de iPad Mini als voor de grote iPad maar dit is zeker niet het geval, je krijgt uiteindelijk veel meer voor minder omdat de iPad Mini goedkoper is dan de grote broer maar dan dus wel zonder het Retina-scherm en een snelle processor.

Al met al is het volgens de medewerkers in de video een fantastisch apparaat die gebruikt kan worden totdat er een versie uitkomt met een snellere processor, een Retina-scherm en een betere camera, maar dat gaat nog minstens zeven maanden duren. De huidige iPad Mini is de toekomst, althans in ieder geval tot mei, waarschijnlijk zelfs tot eind mei.

Lees meer over: , ,