[Video] Apple gaat de wereld opnieuw indelen vanwege Apple Maps

Om de problemen met Apple Maps op te lossen heeft het bedrijf aangekondigd de aarde opnieuw in te gaan delen. Met iOS 6 is Google Maps komen te vervallen en vervangen door een nieuwe kaartendienst gemaakt door Apple zelf. Echter al snel na het uitkomen van iOS 6 kwam er veel kritiek op de nieuwe kaartenapplicatie met als gevolg uiteindelijk een excuses van de CEO van Apple, Tim Cook op de website van het bedrijf.

Apple is inmiddels al begonnen met de herindeling om zo de werkelijkheid overeen te laten komen met de nieuwe kaartendienst in iOS 6. Zo is bijvoorbeeld het Washingtonmonument al afgebroken, is er gestart met het hernoemen van diverse straten en de nodige gebouwen zijn al verplaatst. De CEO van Apple heeft laten weten dat het bedrijf de beste gebruikerservaring mogelijk wil bieden en daarom is er gestart met het afbreken van de Brooklyn Bridge in New York en het verhuizen van Londen naar Canada.

Tim Cook voegde hier tevens aan toe dat het plannen van een reis met het openbaar vervoer in de toekomst niet meer nodig zal zijn in de 'nieuwe wereld' omdat openbaar vervoer simpelweg dan niet meer zal bestaan. Het volledige bericht hieronder in de video.

Lees meer over: , ,