[Video] Apple Engineer over gebrek aan poorten nieuwe MacBook (Parodie)

Een grappige parodie op de recent gepresenteerde MacBook. In de video is zogenaamd een Spaanse engineer van Apple aan het praten over de nieuwe MacBook en dan met name over het gebrek aan beschikbare poorten. De MacBook heeft namelijk maar 1 poort gekregen van het bedrijf en dat is een USB-C poort. Dit type poort is kleiner dan een normale aansluiting en het voordeel is dat het niet uitmaakt hoe de stekker in de poort wordt gestoken. In het geval van de MacBook wordt de poort gebruikt voor het opladen van het apparaat en het aansluiten van apparatuur zoals bijvoorbeeld een beeldscherm.

De nieuwe MacBook van Apple beschikt over een 12-inch scherm en is er in de kleuren goud, zilver en space gray. Het apparaat weegt slechts 2 kilo, is 28.05 centimeter breed en heeft een hoogte van 1.31 centimeter. Het goedkoopste model kost 1449 euro, het duurde model met onder andere een snellere processor en meer opslagruimte is er voor 1799 euro.

Apple Watch

Ondertussen heeft College Humor een parodie gemaakt die gaat over de Apple Watch. In de hieronder video wordt uitgelegd waarom de duurste versie 10.000 dollar moet kosten.

Lees meer over: , ,