[Video] Alles wat er mis is met Back To The Future uit 1985

No movie is without sin zo is de omschrijving van het videokanaal CinemaSins op YouTube. Met regelmaat worden bekende films uitgebreid onder de loep genomen om alle fouten uit te lichten, zowel oudere films als Titanic als meer recentere films zoals Iron Man 3, Star Trek Into Darkness, Now You See Me, X-Men, The Great Gatsby en Man Of Steel.

Het gaat in de meeste gevallen om kleine details die niet kloppen en normaal gesproken niet direct opvallen maar worden er soms ook grotere blunders gemaakt. Het bekijken van al deze video's is dan ook met name leuk als je de besproken films ook zelf hebt gezien.

Een van de laatste films besproken is Back To The Future uit 1985 waar toch ook wel de nodige fouten in blijken te zitten. In 7 minuten worden er meer dan 50 fouten uitgelicht, leuk om even te bekijken. Back To The Future verscheen in 1985 in de bioscopen en werd een grote hit. In de film staat Marty McFly centraal die per ongeluk terugreist naar 1955.

De video over Back To The Future bekijk je hierboven, meer video's bekijk je op YouTube.

Hoax

Overigens gaat er ook nog altijd een Hoax rond op sociale netwerken over Back To The Future waar al eerder een bericht over verscheen. Meer over deze Hoax lees je hier.

Lees meer over: