Verslavend: Chrome Super Sync Sports met telefoon als controller

Chrome Super Sync SportsHet team van Google Chrome heeft Super Sync Sports als experiment geïntroduceerd, leuk voor de vrijdagmiddag op kantoor of voor momenten van verveling. In het kort komt het er op neer dat Super Sync Sports draait op het koppelen van een computer met een telefoon of tablet die dient als controller. Er kan momenteel gekozen worden uit drie spellen, hardlopen, wielrennen en zwemmen waarbij je de keuze hebt om alleen of met anderen te spelen. Zo kun je dus de website laden op een groot televisiescherm en vervolgens met anderen die een mobiele telefoon of tablet hebben een spel spelen. Elke deelnemer gebruikt dan dus zijn eigen telefoon of eventueel een tablet als controller.

Het spelen gaat als volgt. Open als eerste de website chrome.com/supersyncsports/ en kies hier een van de drie beschikbare spellen. Daarna zal het spel laden en komt de keuze in beeld of je alleen wilt spelen of samen met andere gebruikers. Kies je voor de optie om te spelen met andere gebruikers dan verschijnt het advies in beeld om Google Chrome voor Mobiel te installeren, de mobiele browser is er voor zowel Android als iOS.

Na het klikken op Continue verschijnt er een unieke code in beeld. Een andere moderne browser gebruiken kan eventueel ook. Op een telefoon of tablet open vervolgens het adres g.co/super en voer hier de net gegeven code in. De eerste stap is dan het kiezen van een atleet, er zijn er 50 beschikbaar. Zodra alle deelnemers dit hebben gedaan kan het gekozen spel gespeeld worden. Hieronder zie je enkele screenshots plus een video.

chrome_sports_1

chrome_sports_2

chrome_sports_3

chrome_sports_4

chrome_sports_5

chrome_sports_6

chrome_sports_7

chrome_sports_8

chrome_sports_9

chrome_sports_10

Lees meer over: , , ,