Veld om bericht te plaatsen boven zoekresultaten Google+

Het team van Google+ heeft een nieuwe feature doorgevoerd. Vanaf nu zal het zo zijn dat als je een zoekopdracht uitvoert er boven de zoekresultaten een veld wordt geplaatst om direct een bericht te plaatsen. Het veld om een bericht te plaatsen wordt altijd getoond met daarbij uiteraard de mogelijkheid om kringen te kiezen, Na het plaatsen van een bericht wordt er automatisch een link naar de zoekresultaten aan het bericht toegevoegd.

Video

Google heeft tevens een feature toegevoegd om direct een video op te nemen met je eigen webcam. Door in het veld om een bericht te plaatsen op het icoontje te klikken om een video toe te voegen zie je de optie "Video opnemen" staan in het menu. Na het klikken hierop opent een popup zodat je direct met je eigen webcam een video kunt opnemen.

Mobiel

Daarnaast is er nog een kleine update voor de mobiele versie van het sociale netwerk. Het gaat om "What's hot", het onderdeel van Google+ om te bekijken waar de wereld momenteel mee bezig is. Deze 'trending topics' zijn vanaf nu ook mobiel te bekijken.

Lees meer over: ,