Vanavond NOS op 3 Debat op Google+

Met regelmaat worden in aanloop naar de verkiezingen Google+ Hangouts georganiseerd, zo werd bijvoorbeeld twee weken geleden een Hangout georganiseerd door RTL Nieuws met Frits Wester en ook de Volkskrant heeft al enkele Hangouts georganiseerd. Vanavond volgt de volgende Hangout georganiseerd door de NOS.

De Hangout zal vanavond om 20:30 uur starten met acht politici, onder leiding van nieuwslezer Mustafa Marghadi. De deelnemers zijn: Klaas Dijkhoff (VVD), Henk Nijboer (PvdA), Agnes Mulder (CDA), Farshad Bashir (SP), Stientje van Veldhoven (D66), Jesse Klaver (GroenLinks), Herman Wegter (ChristenUnie) en Esther Ouwehand (PvdD).

Voor het debat zijn op basis van de 3FM Partijwijzer en de vragen die zijn binnengekomen op de website vraaghetdenhaag.nl vier onderwerpen gekozen die vanavond centraal zullen staan, het gaat dan om onderwijs, huizenmarkt, werkgelegenheid en alcohol/drugs. Je kunt live meekijken op de Google+ pagina en de website van NOS op 3 en je kunt reageren via Google+ of Twitter. Reacties worden dan weer meegenomen in het debat.

Morgen zal er een volgende Hangout georganiseerd worden door RTL Nieuws met Frits Wester en een Mystery Guest. Je kunt zelf meedoen aan de Hangout on Air die zal beginnen om 20:00 uur direct na de reguliere uitzending van het nieuws op RTL 4.

Lees meer over: , , ,