Vanavond mogelijk Facebook Messenger voor iPad

Facebook Messenger Vanavond zal Facebook een evenement organiseren waarvoor afgelopen week uitnodigingen werden rondgestuurd. Het evenement zal plaatsvinden op het hoofdkantoor in Menlo Park van het sociale netwerk en begint om 10:00 uur lokale tijd, dit is om 19:00 uur Nederlandse tijd. Op de uitnodiging stond de zin 'Come and see what we're building' maar hier blijkt verder niet echt uit wat er vanavond aangekondigd zal worden.

Sinds dat de uitnodiging is rondgestuurd zijn er al de nodige speculaties over wat er aangekondigd zal gaan worden. Zo is opnieuw een telefoon van het sociale netwerk genoemd en ook is een nieuwe zoekmachine al de revue gepasseerd. Zelfs werd gesuggereerd dat het zou gaan om een uitbreiding van het hoofdkantoor in Menlo Park.

Het laatste gerucht is dat het sociale netwerk vanavond Facebook Messenger voor de iPad zal gaan presenteren. Facebook Messenger werd in augustus 2011 uitgebracht voor de iPhone en voor Android maar niet voor de iPad. Hoewel de applicatie wel gebruikt kan worden op de iPad gaat het om een grotere versie van de applicatie voor de iPhone.

Vorig jaar doken er nog screenshots op van Facebook Messenger voor de iPad maar tot op heden is er niets geintroduceerd door het bedrijf. Volgens een bron is de applicatie voor de iPad nu helemaal klaar voor introductie en dit zou vanavond dus moeten gaan gebeuren. Het is nog even afwachten, anders zal de applicatie op korte termijn gaan volgen verwacht. Buiten alles om duurde het bijzonder lang voordat Facebook voor de iPad er was, verder zijn bijvoorbeeld Facebook Poke en Instagram er ook nog niet voor de iPad.

Lees meer over: ,