Upgrade Windows 8 Pro toegevoegd aan Nederlandse Microsoft Store

Microsoft heeft met twee weken te gaan tot de lancering nu Windows 8 Pro evenals Windows 8 Pro Pack toegevoegd aan de eigen webwinkel waardoor alvast bestellen van de software nu mogelijk is. Een upgrade naar Windows 8 Pro kost 59,99 euro inclusief DVD en bij vooruitbestelling voor 24 oktober wordt de bestelling zonder extra kosten verzonden. Als je wacht tot de lancering op 26 oktober dan kun je een stuk goedkoper uit zijn door de software te downloaden voor een bedrag van 29,99 euro.

Windows 8 Pro Pack

Naast Windows 8 Pro is Windows 8 Pro Pack toegevoegd aan de webwinkel van Microsoft. Dit betreft een upgrade van Windows 8 naar Windows 8 Pro en ook dit kost 59,99 euro, een aanbieding om de software te downloaden voor een lager bedrag staat hier niet bij. Verder zijn in de webwinkel zogenaamde N-versies te vinden van Windows 8 Pro en Windows 8 Pro Pack. Momenteel is de volledige versie van Windows 8 nog niet te vinden in de webwinkel van Microsoft evenals de volledige versie van Windows 8 Pro.

Daarnaast loopt er nog een actie (Windows 8 Upgrade Programma) gericht op degene die nu een nieuwe computer kopen met Windows 7. Met deze actie kan een upgrade naar Windows 8 Pro aangeschaft worden voor 14,99 euro. Meer over de prijzen op deze pagina.

Lees meer over: ,