Updates Twitter voor iOS en Android

Twitter LogoNaast de uitgebrachte nieuwe versie van videodienst Vine voor de iPhone heeft Twitter nieuwe versies uitgebracht van de applicaties voor iOS en Android en mobile.twitter.com bijgewerkt. Twitter heeft het tabblad 'Ontdek' aangepast en alles wat hier te vinden is zoals tweets en trends samengevat in een enkele stream. Bovenaan staan 'activiteit' en 'trends'.

Zoeken is aangepast en toont nu een relevante mix van berichten, foto's en accounts eveneens in een enkele stream. In de applicatie voor de iPhone is er tevens bovenin een zoekknop toegevoegd naast de knop om een nieuw bericht te maken zodat je op elk gewenst moment een zoekopdracht kunt uitvoeren. Deze knop zat al in de applicatie voor Android. Het tabblad 'Verbind' opent nu standaard met interacties zoals nieuwe volgers, retweets en vermeldingen. De applicatie toont de laatste vijf uitgevoerde zoekopdrachten.

In de instellingen kan ingesteld worden dat hier alleen vermeldingen worden getoond. Dan een wijziging die betrekking heeft op URL's in berichten. Tot op heden was het zo dat een bericht met een URL eerst uitklapte en daarna kon de website geopend worden, nu openen websites direct. Twitter voor iOS kan hier gedownload worden, voor Android hier.

twitter_search

Lees meer over: , , , ,