Updates Facebook: Informatie over advertenties en knop Modus

Facebook plaatst nu standaard een klein icoon bij advertenties om zodoende meer informatie te kunnen geven aan gebruikers. Direct achter het woordje Gesponsord staat een icoon van een megafoon, het klikken hierop opent de 'Adverteren op Facebook'.

Op de pagina legt Facebook verder uit waarom er nu eigenlijk advertenties worden geplaatst op het sociale netwerk, waarom je als gebruiker gepersonaliseerde advertenties ziet en hoe je als gebruiker invloed kunt uitoefenen op de advertenties die in beeld komen. Verder meest gestelde vragen zoals het verschil tussen advertenties en gesponsorde verslagen en of het waar is of Facebook contactgegevens verkoopt. Ook wordt aangehaald waarom er advertenties van Facebook worden getoond op Zynga.com.

Modus

Een andere update is er voor eigenaren van pagina's. Zodra je als eigenaar een eigen pagina opent dan zal er bovenin nu een nieuw menu item worden geplaatst genaamd 'Modus' of in de Engelse interface 'Voice'. Middels deze knop kun je snel omschakelen naar de pagina zodat je als pagina kunt reageren op inhoud, dingen kunt liken, etc.

Lees meer over: