Update Facebook Paginabeheer voor iPhone en iPad

Facebook heeft een update uitgebracht voor Facebook Paginabeheer, de applicatie specifiek voor iPhone en iPad om pagina's op het sociale netwerk mee te beheren. De applicatie is sinds vorige maand in de Nederlandse App Store beschikbaar.

In de nieuwe versie van de applicatie is het nu mogelijk om de omslagfoto van een pagina weer te geven. Foto's in een album kunnen nu bekeken worden door over het scherm te vegen in plaats van elke foto apart te hoeven openen. De profielfoto van een pagina kan nu gewijzigd worden. Er kan dan een direct een geheel nieuwe foto gemaakt worden, er kan gekozen worden voor een foto die staat op de telefoon of een bestaande foto uit een album van de pagina. Als laatste zijn er bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Met deze update zijn nu alle applicaties die het sociale netwerk heeft voor iOS bijgewerkt in de afgelopen week. Dit begon als eerste vorige week donderdag met een update voor de algemene applicatie die daardoor twee keer zo snel is geworden. Daarna volgde deze week een update voor Facebook Messenger en een update voor Facebook Camera.

Lees meer over: , , ,