Update Google+ voor iPhone voegt ‘Automatisch uploaden’ toe

Google heeft een nieuwe versie (1.0.9.4278) uitgebracht van de Google+ applicatie voor de iPhone. Nu toegevoegd aan de applicatie is de What's hot stream zodat je ook mobiel kunt bekijken wat er zich wereldwijd allemaal afspeelt op het sociale netwerk en er kan nu bekeken worden wie een +1 aan je berichten heeft gegeven.

Automatisch uploaden

en een nieuwe functie genaamd "Automatisch uploaden" is toegevoegd. Met deze laatste functie worden, mits ingeschakeld, foto's en video's die je maakt met je telefoon automatisch geüpload naar het sociale netwerk in een privé album genaamd "Van je telefoon". Vanaf hier kan je dan de foto's en video's snel delen met je kringen.

Zodra je de applicatie voor het eerst weer start zal direct worden gevraagd of "Automatisch uploaden" altijd ingeschakeld moet blijven of alleen als je gebruik maakt van een WiFi verbinding. Dit kan achteraf gewijzigd worden door naar de instellingen te gaan. De functie werkt overigens alleen als je de applicatie geopend hebt en een korte tijd erna.

Je kunt het schudden

Als laatste is er een nieuwe manier toegevoegd aan de applicatie om snel en eenvoudig feedback te verzenden naar het team van Google+. Door te schudden met je telefoon komt het scherm om feedback te versturen automatisch naar boven. Vervolgens kun je dan beginnen met het typen van een bericht. Standaard wordt er een screenshot bijgevoegd plus de gegevens van je Google account. Via de knop 'Voorbeeld' links onderin kan bekeken worden hoe het bericht eruit ziet voordat je deze gaat sturen naar Google.

Lees meer over: , ,