Update Google+ Hangouts

Het team van Google+ heeft Hangouts van een nieuw jasje voorzien en een nieuwe functie toegevoegd. Als eerste is, zoals te zien is in de onderstaande screenshots het uiterlijk volledig ververst en dit sluit nu beter aan bij het design van de rest van het sociale netwerk en Google in het algemeen. Daarnaast is er nu de optie om je eigen scherm te delen (eerder onderdeel van Hangouts with extras) en het videoscherm zelf vergroot.

Inkomende berichten

Aanvullend op de bovenstaande update heeft Google ook een onderdeel van het netwerk verwijderd. Het gaat om de berichten die binnenkomen van personen die jouw volgen op Google+ terwijl je deze personen zelf niet volgt. Google geeft aan dat deze stream, die sinds het begin aanwezig was met de bedoeling interessante personen te ontdekken, in verhouding tot andere onderdelen weinig werd gebruikt mede door nieuwe features die later zijn toegevoegd. Tevens geven gebruikers aan de stream verwarrend te vinden.

Ondanks dat deze stream weinig werd gebruikt is toch niet iedereen even blij dat deze feature niet langer beschikbaar is en zodoende is er al iemand geweest die snel een Google+ pagina heeft geopend met als titel, "Give Us Back The Incoming Stream!"

Lees meer over: ,